Láska je pro otroky! Ty si boháč!

Láska je pro otroky! Ty si boháč!

Anotace: Nezvykle rýmovaná. Ale je od srdce, bohužel ...

Zřejmě lže mi do očí,
Lásku čertům prodává,
Do vlasů mi šeptává
Slova pro něj otročí!

Lásku znají bídníci,
Bohatí peníze jen,
Pro Tebe jsou city sen,
Vzpomínky v šedé krabici.

Neupřímná slova plynou,
Časem možná pochopíš,
Až v těch citech zabloudíš,
Až poznáš čí je to vinou!

Slabne můj dech,
Srdce se vzpíra,
Z lásky bolest čirá,
Se usadí na rtech.

Dny budou končit,
A budou začínat,
Vzpomínky připomínat,
S Tebou se loučit!
Autor SWEET13, 11.05.2008
Přečteno 303x
Tipy 3
Poslední tipující: Caracol, PoeziGirl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi to....hlavne ta filosofie toho názvu

11.05.2008 18:53:00 | PoeziGirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí