Jak ti mám říct?

Jak ti mám říct?

Anotace: ...

Pokládám hlavu,
celá se ztrácí v tvých ramenou,
dlaní hladím tvé unavené tělo.
A Ty už po sté,
dneska mě odmítáš,
ruce mi poutáš v objetí...

Jak ti mám říct,
že mě to bolí,
že mi chybíš,
i když spím ve tvém náručí?
Jak ti mám říct,
že všechno snad chápu,
ale dnes mi tohle prostě nestačí?
Autor forget-me-not, 11.05.2008
Přečteno 424x
Tipy 7
Poslední tipující: Martinecka23, Rošták Domča, Michael František, Simísek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí