pro tebe - LÁSKO

pro tebe - LÁSKO

Anotace: napsaná při odjezdu od miláčka...

Sedím právě v autobusu
a kilometry jen ubíhají,
vzpomínám na naši poslední pusu,
každou minutou se ti vzdaluji.
Myslím na to, kdy zase budeme spolu,
kdy tě znovu uvidím,
kdy budeme sedět u jednoho stolu,
kdy tě lásko políbím.
Nemůžu zapomenout na to, jak je mi s tebou krásně,
jak když jsem s tebou mi srdce buší,
jak chvíli se tváříš vesele a chvíli vážně,
jak šeptám slova lásky do tvých uší.
Kvůli tomu všemu píšu tuhle básničku
mému druhému srdíčku.
Autor zyni, 11.05.2008
Přečteno 605x
Tipy 2
Poslední tipující: Cleris
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí