- . . . -

- . . . -

Anotace: - Tvá slova . . . -

Sbírka: Jímavé tišiny

°

. . . nemilovat . . . ? ? ?

slyším šepot Tvých úst

. . . nemilovat . . . ! ! !

Proč ale potom žít . . . ? ? ?

. . . nemilovat . . .

slyším tu ozvěnu lží
. . . nepravd . . .

Výmluv a prázdných slov
. . . vzdechů . . .
sobeckého srdce
neschopného pochopit
že Lásku v sobě
. . . nosí pro jiné . . .

Šepot Tvých úst
se mi snad jen zdá . . .

. . . nemilovat . . . ? ? ?

°
Autor rolon, 11.05.2008
Přečteno 363x
Tipy 9
Poslední tipující: Myrja, Noc17, spare, just me
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Milovat milovat milovat........není jiná odpověď

12.05.2008 11:12:00 | Noc17

Někdy lásku předběhne strach.
Bývá to strážce rozumu,
ale citu je to vrah.
Tak najít odvahu
- a MILOVAT !

12.05.2008 09:43:00 | spare

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí