Bolest má!

Bolest má!

Anotace: zklamání, co mě stále provází.... je to starší věc, ale ta bolest se o5 vrátila

Bolest má!
Ona tebe objímá
A já hloupá myslela, že jsi můj
Škoda-láska je hnůj
Mé srdíčko zklamané
Bohužel-není to poprvé

Jenže já teď sílu mám
Na tvý keci hlodám
Záleží ti jen na kráse
Vnitřní? Vnější?
Promiň, asi nejsem zdejší.

Každou chvíli jiná
A ona?
Kdo to je?
A kdo mě miluje?
On?
Zazvoní zvon…
A já jsem sama, stále
Už nepovažuju tě za krále
Můžeš si za to sám
Já už tvou lásku nehledám!

Copyright © 2008,Caracol
Autor Caracol, 12.05.2008
Přečteno 333x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, toužím.jít.dál, igniss
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tak to je moc dobře...nezaslouží si Tvoji lásku...

12.05.2008 07:23:00 | toužím.jít.dál

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí