Dům mrtvých panen

Dům mrtvých panen

Anotace: osobní zpověď: proč nemohu psát a jestli bych vůbec chtěl; proč nemohu spát, co mne budí; proč nemohu překonat přítomnost, ten úzký most z minulosti do budoucnosti... Kvůli lásce necítím lásku.

Zemřela, už není
a o to víc se ji bojím potkat
Tak jako každá jiná
Všechny jsou mrtvé a žijí dále
lžu si a naříkám
proklínám svou slabost
prosím paměť o smilování
A znovu se bojím zrození
té jisté implikaci smrti
ne pro smrt samotnou
jen pro to vlastní nesmíření
Kaji se, vrah
odmítaje život kvůli umírání

Všechny jsou mrtvé a žijí dále
v mém domě
v domě k nevydržení
Autor Bask, 12.05.2008
Přečteno 292x
Tipy 5
Poslední tipující: Noc17, pejrak, Caracol
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí