Ty a já - já a ty

Ty a já - já a ty

Anotace: o5 miláštovi :)

Sladké je ticho
které ruší jen tvůj dech
Tak krásně to pro mě zní
a i ty hvězdy na nebi to ví
že to jest má ukolébavka...

Teplá je dlaň
kterou svíráš mou ručku
a prsty, kterými mne hladíš
je to jako tanec, kterým mne pokaždé svádíš
a nikdy tančit nepřestanem...

Horká jsou naše těla
tak nedočkavá a nabitá vášní
šeptáš mi že mě chceš moc
a to vše se zlomí dřív než skončí tato noc
a pak už budeme navždy MY...

Ty a já - já a ty
jak jednoduchý to vzorec
dva jako stvořeni pro snění
kterému nikdy nebude konec.
Autor Nessy, 12.05.2008
Přečteno 588x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, Zweiblumen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí