KNiHa LáSKy

KNiHa LáSKy

Anotace: jsme jako kniha ... ... ale né každý dokáže číst

když ji otevřeš
má nádech sladké vanilkové vůně
už je ta vůně
mě dostává do jiného světa
do světa bez nenávisti lži a zrady
její listy jsou sametové na dotek
toho dotyku se nelze dostatečně nabažit
slova úvodu se líbezně nesou
jako tóny houslí
nesoucí se krajem za úplňku
kapitoli se čtou lehce
i když jich není mnoho
je to nekonečný příběh lásky
čtu pomalu a tiše
aby ani slovíčko neuniklo
mé touze zapamatovat si každou pasáž
nechci aby tato kniha skončila
vím že nikdy neskončí
vím že tyto stránky kapitoly slova písmena nezapomenu
vím že tu budeš navždy se mnou
má kniho lásky
co mě učí stále něco nového
Autor VoiD, 12.05.2008
Přečteno 469x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezky,hezky napsany ;-) fakt se mi to libi :-)

26.09.2008 12:40:00 | AnySs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí