Od slz slané rty

Od slz slané rty

Anotace: :o( Ach jo. Proč?????

Slzy mi stékají,
z očí přes nos k popraskaným rtům,
další a další lákají,
je konec všem krásným dnům.

Slaný vodopád dopadá,
na mé suché rty,
a bohužel, jak to vypadá,
neusuším ho ani ty.

Kousneš do těch rtů svých
štiplavou bolest ucítíš,
a na očích mých,
zoufalství, smutek uvidíš.

Tak se znovu zbytečně ptám,
muselo se to opravdu stát?
Nevím, co za to dám,
ale nechci se jen donekonečna ptát.

...A ty jen mlčíš a koušeš se do rtů...
Autor Disordine, 12.05.2008
Přečteno 488x
Tipy 3
Poslední tipující: labuť, Cold.Queen.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kousani do rtu...
skvele to vystihuje...
dobra basen.. jen.. skoda porad toho sameho opakovaneho... hm?

18.05.2008 18:43:00 | Me and you and all the others

Do oka spadlo zrnko jiskřivého prachu..
A tlačí..
A slza stéká a jedna nestačí..
Život je z mechu i z bodláčí...

12.05.2008 17:10:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí