Chci být...

Chci být...

Anotace: ...

Chci být...

Ve tvých očích chtěla bych umět číst,
vědět všechno,to co ty víš.

Zjistit,nad čím právě přemýšlíš,
toulat se ve tvých myšlenkách,když se rozmýšlíš.

Chci být Tvým krásným snem,
díky němuž začínáš nový den.

Chci být sluncem,které hřeje,
či býti vtípkem,kterému se směješ.

Chci být svá,
a hlavně chci být Tvá.

Nikterak se nepřetvařovat,
a jen Tě upřímně milovat.
Autor andíleček, 12.05.2008
Přečteno 675x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Tradiční, nepřekvapí.

12.05.2008 17:24:00 | CorrimsonTom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí