Končí to?

Končí to?

Anotace: Pokaždý, když ode mě odcházel, sama sebe jsem se ptala, zda se ještě vrátí. A ptám se znovu...a znovu nenalézám odpověď...

Sbírka: Vejdi, ale neubliž!

Na duši mám záplatu, když
potřetí udeřil jsi srdce stejnou ranou,
a má epizodní role v tvém životě
může za to, že jsem zase na kolenou.

A přece nemohu litovat, i když
každá chvíle s tebou byla sváteční,
do svého života dal jsi mi jízdenku,
až teď jsem pochopila, že byla zpáteční.

Neloučíš se a přesto odcházíš,
v kleštích svíráš mojí duši
a hrozně to bolí, tak už ji pusť,
aby se nadechla, vždyť ona se dusí.

Když neřeknu sbohem,
kdo se za nás rozloučí?
Když neřekneš sbohem,
tak končí to…nebo nekončí?
Autor Keilanne, 29.07.2005
Přečteno 574x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí