Líh, Láska a THC

Líh, Láska a THC

Anotace: prostě jsem se urvala ze řetězu:)

Rozhrnul se voňavý závěs
ušitý z výparů cigaretové mlhy
provoněl rumem záhon kytek
opařený čajem s příměsí pálenky
pak náhle ze stromu
snesl se třešňový kvítek.

Napůl plavu, napůl lítám
topím se v očích Tvých
vlnu zvláštního a krásného stavu
nemůžu zastavit
ani nechci
necítím ruce,nohy ani hlavu
motám se kdesi v prostoru
a Tebe vidím v oparu mlhy.

Z vody vztává opojný dým
možná jsme si čím dál blíž
každým polibkem s příměsí tabáku
s příchutí vanilky
zelená pára stoupá výš a výš
až ke hvězdám.

Okamžik zdá se věčný být
ručička hodinek zmrazila svůj pohyb
prodloužila tu vzácnou chvíli
prchavou, vrtkavou,
přesto krásnou.

Líh, Láska, THC
- splynutí světla,
věčné nirvány a citů.
Autor mňousek, 12.05.2008
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí