Kéž

Kéž

Anotace: každý má svoje sny a přání...sny o tomhle klukovi vzal čas a jizvy po nejedný hluboký ráně...

Kéž jednou budu milovat
Někoho,kdo bude opětovat můj cit,
S kým se budu moct dívat na měsíční svit.
Proč se nemůžeš nade mnou,miláčku, slitovat?

Kéž jednou budu milovat
Někoho,kdo mě obejme a řekne:lásko má,
Já rád líbám ústa rudá tvá.
Proč se lásky, miláčku,musí vybojovat.

Kéž jednou budeš mě milovat,
Tu co věří každému tvému slovu
I tvrdšímu a pevnějšímu než z jakéhokoliv kovu-
Proč, miláčku,si na tebe neumím ztěžovat?

Kéž jednou budu milovat
Člověka,co náruč pro mě vždy mít bude.
Jenže co když mi v srdci tisíc ran zbude?
Proč se nemůžeš nade mnou,miláčku, slitovat?

Kéž jednou najdu odpovědi.
Kéž ty porozumíš mé zpovědi.
Kéž uslyšíš jak tě moje srdce volá.
Kéž si uvědomíš,že láska má je pravda holá.
Autor lizardka, 29.07.2005
Přečteno 490x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí