. . . jsi . . .

. . . jsi . . .

Anotace: - Intimní sdělení -

Sbírka: Intimní sdělení

°

jsi jako jitřní krůpěj
jsi slza rosy
jsi poslední hvězda na obloze
co s ránem se loučí
a v okně se mi ztrácí její svit

jsi všechno
co chtěl bych schovat pod polštáře
jsi světlo dne
i hebkost něžné noci
jsi dlouhé čekání
pod rozkvetlou lípou
na nároží . . .

jsi příslib polibků
i nespoutané vášně
jsi úchvatné tajemství
v němž marné je
na cokoliv hledat odpovědi

jsi . . . prostě jsi . . .

. . . naštěstí . . .

°
Autor rolon, 13.05.2008
Přečteno 446x
Tipy 13
Poslední tipující: Myrja, igniss, Lota, spare, WAYWARD, Noc17, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vůně lipy kvetoucí,
polibky s chutí medu,
horký žár těl,
za bzukotu včel.
Krásně jemně voňavá...

13.05.2008 12:54:00 | spare

...niterně ti přeji ať to vydrží.

13.05.2008 11:24:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí