Láska od smrti

Láska od smrti

Anotace: teprv se to musí domyslet,splácáno asi během pěti minut místo písemky z angličtinyXD XD XD

No tak miláčku,
nestyď se!
Odhoď stud a
přitul se.

Obejmi mě,
hezky pevně,
tak jak to umíš
a polib mě.

Bude to polibek,
tak moc studený,
že jen stuhneš,
nad polibkem posledním.

Á nalítl si,
moc si věříš,
tedka si v objetí smrti
a minuty měříš.

Čekáš kdy srdce,
přestane ti být,
ale lidí se mýlí,
však i smrt ráda může mít......

Miluju tě mrtvolko má,
nevidomá,
zůstaneš se mnou,
a já stanu se tvou ženou.

Miluju tě
Autor Sick901, 13.05.2008
Přečteno 379x
Tipy 2
Poslední tipující: Daisy.., Jul
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí