Zase

Zase

Anotace: ...

Už dávno, říkali mi všichni,
láska je krásná a tak na ni věřím.
Škoda, škoda jen, že nepotká mě,
dřív jsem věřila naivně.

Chvíle štěstí opouští mě stále,
smutek mi ničí srdce,
kdo bude milovat mě dále?
Snad zvíře, nějaký pes.

Děje se to furt,
a všem je to jedno,
nechaj mě v tom všichni,
již párkrát to ve mě zklamáním bodlo.
Autor Kirsten, 13.05.2008
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí