Nevinná

Nevinná

Anotace: Snad jednou narazím na takovou...

Sama v sobě ztracená.
Pohled jakým vzhlíží.
Uvnitř duše zvrácená.
Dělá, že mě přehlíží.

Pozoruhodná a vznešená,
milá s andělskou tváří.
Zpočátku dost vzdálená,
blíž dostat se mi zdaří.

Blížím se, hodně se blížím,
děláš jako by jsi nevěděla.
Z hora na tebe tiše shlížím,
do očí jsi se mi zahleděla.

Doufám, snad neublížíš,
věřím v to dosti pevně.
Navždy cestu mi křížíš,
spojení v jednu zjevně.
Autor Orichi, 13.05.2008
Přečteno 443x
Tipy 6
Poslední tipující: igniss, obyčejná, Cleris
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí