opustil jsi mě

opustil jsi mě

Anotace: ...

dal jsi smysl mému životu
a ted mě opouštíš
věnovala jsem ti svoji lásku,
a ty mi ji navracíš

říkal jsi, že mne miluješ,
ale ničíš mne
sliboval jsi, že mi nikdy nezalžeš,
ted tvé lhaní nemá mezí

po dlouhém milování,
pak po dlouhém nalhaní,
opouštíš mne a s sebou si bereš
moji duši, moji lásku...

už tě nezajímám,nechceš se mnou nic mít
měl jsi mne raději zabít
moje srdce už je mrtvé,
vždyt už navždy bude tvé
Autor l.e, 13.05.2008
Přečteno 378x
Tipy 2
Poslední tipující: igniss, Dreamer
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

jojo..toto se mi taky stalo..zrovna ted ...

14.05.2008 17:24:00 | Gothic.Princess

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí