Můj čas bez tebe

Můj čas bez tebe

Anotace: je víc než nekonečný, nedá se vydržet...

Víš, co mi pomůže,
že konečně miluji,
k čemu to???
Když nejsi stále se mnou
a proto tmou bloudím
ještě k tomu zahalenou.
Věčně a pořád
ve tvých očích
myšlenkami upnutými.

Pak zas vydržet noci sama
a další věčná rána
když vím, že dnes
mě nepohladíš-nepolíbíš
nepřijedeš.
Možná nevím
ani si za den nevzpomeneš
ale to snad..

Nevím jestli ta krátká chvíle stojí za to
za věčné čekání
čekání ale nedoufání
v nic-ještě aby
to teprve,
ale snad víš moc dobře také,
jak dlouhý můj čas bez tebe.
Autor Dedillope, 13.05.2008
Přečteno 414x
Tipy 1
Poslední tipující: Rošták Domča
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Mě osobně se líbí,obsah básně,je to citový,prostě to jde od srdce,kdo by se zdržoval rýmy??? ;-)

14.05.2008 10:37:00 | Rošták Domča

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí