Šíp

Šíp

Anotace: určitě ho znáte

Dřív byl šíp zbraň nebezpečná,
Která nebyla nikdy zbytečná.
Pak ale díky Amoru,
Stal se poslem lásky a sláva šla nahoru.
Ta láska vzplanula díky šípu.
Vím, že světem teď hýbu.
Je dřevo a trochu bílého peří
Šíp ten Amorův tvoří.
Teď Amore přijď sem na zem,
láska nesmí být jen pouhý sen.
Napni tětivu a vystřel šíp,
Ať můžeme konečně s láskou žít.
Autor lizardka, 30.07.2005
Přečteno 364x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí