:)

:)

Anotace: ...

Hlavou točí,
dech ten tají,
oči smáčí,
barvy hrají.

Dotyk dodá,
rty se chvějou,
touha bodá,
verše hřejou.

Vůni sladí,
teplo sálá,
kůži hladí,
láska stálá!
Autor Nazgulll, 14.05.2008
Přečteno 323x
Tipy 1
Poslední tipující: gftgffhbnjbhvgmjvfjngf
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí