otázky

otázky

Anotace: co mám pořád v hlavě a nemůžu je z ní dostat

Máš mě vůbec rád?
Šel by jsi za jinou spát?
Já mám spoustu otázek,
ale žádný o tobě pravdivý obrázek.
Proč vůbec jsi se mnou?
Nechceš být radši s jinou?
Tohle se mi honí hlavou
a všude kolem otazníky plavou.
Jak dlouho nám to ještě spolu vydrží?
Kdy tě nějaká jiná ve svých sítích zadrží?
Já mám takový strach,
že naše láska obrátí se v prach.
Autor zyni, 14.05.2008
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nesmíš nad tím takle přemýšlet... To nikdy není dobře

15.05.2008 12:36:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí