Básník

Básník

Anotace: Trošku jinak

Když poet báseň tvoří,
když v ní se kráse ženy dvoří,
nejsou to jen romantické rýmy,
je to postoj ne nepodobný s tvými.

Za slovy, jež hladí duši
uzříš všechno, co jen básník tuší.
A vidíš i jeho, jak v trávě sedí
a do nebe zasněně si hledí.

Možná že za jeho víčky
plamen hořící svíčky
žhne do šera tvé samoty
a nedbaje studu z nahoty
Evu pro tebe hněte
lásku ti do srdce vplete.
Autor Tenshi88, 14.05.2008
Přečteno 338x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...velká pochvala a ještě 1+

14.05.2008 18:40:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí