Naposledy, prosím!

Naposledy, prosím!

Anotace: Slzím, pláču, řvu..

Bez tvé teploty
Slunce nehřeje.
Bolesti samoty.
Bez kapky neděje.

Topím se žalem,
Nad smrtí dumám,
Tíseň je kolem,
Když Tě tu nemám.

Oheň dohořel,
Srdce jsi vzal,
Tvá láska bohužel,
Nepálí dál.

Rozbité sny,
já srdcervouc,
Prosím o lásku,
o poslední noc!

Být ještě jednou,
jedinkrát s Tebou!
Autor SWEET13, 14.05.2008
Přečteno 336x
Tipy 2
Poslední tipující: SmallGeorge, Oťas
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

mluvíš mi z duše...

15.05.2008 11:56:00 | Imala

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí