Potvory...Kartush VS. Zigi

Potvory...Kartush VS. Zigi

Anotace: Holky nic proti ale....

Když jsem byl mladší o několik let,
chtěl jsem dokonalou ženu-hned.
Dokonalou víc než dokonalost sama,
prostě nádherná a ta pravá dáma.

Dnes s odstupem času vím,
že takovou už nespatřím.
Naproti té kdysi sladké nevědomosti
mám dnes kruté a hnusné zkušenosti.

Ženám prostě nevěřím
aspoň tohle už dnes vím.
Vím to a muj názor nikdo nezvrátí,
že ženské jsou jen pouhé prokletí.

S ženami je špatně, bez nich ještě hůř,
toto dilema řeší denně každý muž.
Chyba! Každý muž zase ne,
neboť jen bohatý každou dostane.

A ženy říkají slovo "láska" znova a znova.
Většinou ani nechápou význam toho slova.
Ale ano znají mateřskou lásku-lásku vaší tchýně.
Mají se rády a na vás serou. Jsou to svině.

Nejhorší ale je,
co vám nedá pokoje,
že když sama chybu udělá
je většinou tak zbabělá.

Neřekne vám pravdu do očí
a raději zbaběle uskočí.
Jo holky to je hnus, to je síla
chovat se jako mrcha čilá.

Ale baby vždy byly kruté a zbabělé,
přesedajíc z květu na květ jako včelky opilé.
Tím květem je muž pracovitý a poctivý
a ostatní květy se o něm se štěstím ani nedoví.

Kartush vs. Zigi
Autor Kartusshh, 30.07.2005
Přečteno 347x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí