---čekám na VYJÍMEČNOU chvíli---

---čekám na VYJÍMEČNOU chvíli---

Anotace: Na téma - Až si pro mě přijdou funebráci... (psanci.cz) a... je věnovaná.. asi trochu odpadám od tématu... stává se.

Až si pro mě přijdou...
... Bude pozdě,
abych se omlouvala za všecky naděje,
který sem rozsázela
a asi pořád bude moc brzo,
abych ti řekla všechno,
co mám v krabičce --- ,,Pour le speciál“
---- protože čekám na VYJÍMEČNOU chvíli ----

Podívám se naposledy z okna,
kde normálně visí propocený tričko
a na stole nechám lístek
,, Love M.“
Tak jako vždycky.

Vlastně jako vždycky odejdu.
/ Ani tentokrát nevynechám zkoumavý pohled do zrcadla/
A ti pánové budou mít vysoký černý klobouky,
tak si vezmu ten z věšáku,
vysypu květy našich společných dní,
pán mi podá ruku
/ ,,Můžeme?“
,,Můžeme.“/
a ta moje bude trochu zpocená.
- Jako dneska, když je slunce moc vysoko a ty moc daleko –

Na ulicích bude ležet sníh,
lidi se po mně ani neohlídnou,
bude mi zima - v šatičkách –
a jeden z těch pánů mi nabídne místo v kabátu
a cigaretu ze stříbrný krabičky.
Budeme se loudat městem,
kouřit a vyfukovat nasládle vonící kouř,
v Paříži budou otevírat pekařství,
koupěj mi housku na dálku
a pak...
... Mě nechají odejít mou cestou.
--- A já budu vědět kudy ---

Před domem budou poskakovat havrani,
- lásko -
bude začátek ledna
a já si vzpomenu ...
... na všechny ty mý holčičí sny.
Po lemu kabátu steče jedna slza.
- za naše sny
- za naše doufání
- za mý probdělý noci
- za tvý nesmazatelný dotyky
- Pour toi, amour.

/ Takhle to bude...
... Až si pro mě přijdou ...
... Ať budou chtít co
Přečteno 360x
Tipy 6
Poslední tipující: pavlis, Zuz., Lacosta1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

takhle, takhle?
je v ní vše...a ještě mnohem víc.

16.05.2008 09:08:00 | Zuz.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí