DŘÍV NEŽ MĚ OPUSTÍŠ

DŘÍV NEŽ MĚ OPUSTÍŠ

Anotace: další nesmělý pokus......

DŘÍV NEŽ MĚ OPUSTÍŠ
Dřív, než mi odejdeš, ještě se ponořím.
Ještě budu tonout v sladké záplavě čokoládových očí.
Ještě svou dlaní projdu cestu od hebkého ramene až po opálené údolí závratí. Ještě se napiju z omamné studánky tvých hebkých úst.
Ještě mě spal svou něžnou dlaní.
Naposled zamávají motýli tvých řas svými křídly a pak mi odletí.
Zbude tu tvá vůně, která vyprchá.
Pak nejspíš umřu...
Autor vikky, 15.05.2008
Přečteno 374x
Tipy 2
Poslední tipující: Rošták Domča
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí