Vyznání...

Vyznání...

Anotace: To mi přišlo od jednoho báječného človíčka..:)

,,Zapomínám dýchat,
kde je nebe, kde je zem,
je ráno nebo den?
Slyším tvůj nádherný smích,
krásnější než vše,
co krásným se dá nazvat,
cítím tlukot tvého srdce,
jež prostupuje mnou jako vítr pavučinou.
Vidím úsměv ve tvé tváři,
který patří mně a na mne září.
Vnímám slova tvého hlasu,
jakoby zněla z mého těla.
Prosím!. .
Bože!....
Zastav čas!
Co bych dala za vteřinu jedinou s tebou navíc strávenou,
svůj život,
svou duši ztracenou…"
Autor Psychodepka, 15.05.2008
Přečteno 986x
Tipy 7
Poslední tipující: lucajda89, jedam, Black*Death, klarass, IvoMaria
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (6x)

Komentáře

Teda, kde všude svoji báseň nenajdu

18.11.2008 20:08:00 | Cyrano

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí