Nalezení

Nalezení

Anotace: Světu 4...

Sbírka: Světu 4

Kde´s byla lásko, takovou dlouhou dobu?
Já čekal jsem tu roky a myslel že už pudu.

To nebyly roky, ach můj chlapče milý.
ty vteřiny, kousky našich chvílí.

Já čekal lásko tady pětadvacet let,
já myslel, žes chtěla s větrem odletět.

To nebylo čtvrtstoletí, ach můj chlapče milý,
jen drobky času, co nám v srdcích zabloudily.

Čekal jsem jak´s řekla, tam dole v ulici
pětadvacet let pro tvé oči zářící.

Ach můj milý chlapče, co ty o tom víš?
Čekáš marně očím, co nikdy nespatříš...
Autor Honzeek22, 15.05.2008
Přečteno 406x
Tipy 9
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Lenni, kryndy, Dreamer, WAYWARD, sht1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krasne, rekla bych ze i pravdive...

26.03.2009 15:49:00 | strašidýlko-střapatý

...dobré.

15.05.2008 15:09:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí