Dvouhodinová lekce líbání

Dvouhodinová lekce líbání

Anotace: Ehm..Ještě ted se mi nechce věřit tomu,co se 13.5.2008 stalo :-) Bylo to krásný...Snad i pro něj... :-)

Trvalo to dvě hodiny jen,
splnil se mi tím vysněný sen.

Čekala jsem na tebe dlouhou dobu,
nevěřila jsem,že dojdem k takovému bodu.

Hladím tě po tvé silné paži,
špatné myšlenky na tebe se mi maží.

Dnem i nocí se ti budu stokrát omlouvat,
do duše sobě neustále vyčítavě promlouvat.

Myslela jsem si o tobě špatné věci,
tak prosím tě moc,odpust mi to přeci.

Od jedenácté večer do jedné do rána,
jsem tam v tvé náruči s tebou stála.

Ty dvě hodiny jsme se neustále líbali,
do uší krásné balady jsme si zpívali.

Ani nevíš,jak je mi s tebou překrásně,
snad náš plamínek lásky tak brzy nezhasne.

Budu denodenně doufat za nás oba,
aby brzy přisla k nám ta doba.

Kdy spolu budeme častěji,
zatím koukám sama na stěny.

Miluji tě každým dnem čím dál víc,
život bez tebe by pro mě nebyl nic.

Rozhodl ses že už půjdeš domů spát,
a že já na tvou manželku mám srát.

Popošel jsi jen kousek,vrátil ses ke mě zpět,
naše ústa v sobě kvetli jako pravý jarní květ.

Po našem dvouhodinovém líbání,
zní pro mě vše jako romantické zpívání.

Svými vousy jsi mi při líbání odřel tvář,
na to co se stalo,lidem nestačil by ani snář.

To víme jenom mi dva,
byla to naše úžasná hra.

Ted budu zase čekat,
až příjde opět naše
...DVOUHODINOVÁ LEKCE LÍBÁNÍ...
Autor Rošták Domča, 15.05.2008
Přečteno 601x
Tipy 7
Poslední tipující: Cleris, Princezna.Smutněnka, Xindy, LisSe
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Teda, Pici!!! Tak dvouhodinový líbání?!! Kikiki! :-D

... Je to moc hezky napsaný! :)

15.05.2008 20:47:00 | Xindy

Krásný!Určitě sis to moc užila:o)

15.05.2008 15:14:00 | Boni

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí