Tržná rána

Tržná rána

Anotace: 26.2.2008

Tržná rána v srdci,
která se nikdy nezahojí.
Rýhy v tvojí duši,
když strážní andělé odlétají,
okázalé pohřby nadějí,
které ti už ani nechybějí.
Strojené oslavy smrtí,
které ti nic neříkají...

Falešné důkazy bezbranných těl,
když šťastný oči
mění se do vodních děl.
Kráčím tmou a osamělým pokojem
deroucím mě do kolen
a hořká volnost skončí
dvě stanice před nebem.
Jen beznaděj se neloučí...
Autor simiii, 15.05.2008
Přečteno 375x
Tipy 2
Poslední tipující: Justýnka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí