Modlitbička

Modlitbička

Anotace: Každý z nás se někdy modlí

Můj anděli strážný
jsem u konce s dechem a sám,
tak mi k lepším zítřkům přibal svou dýku
a žal,
pak zhasni můj plamen
a zasypej pramen,
chci spát.

Můj anděli strážný
jsem skoupý a prázdný
ve svých modlitbách,
mou lacinou krví chci uplati slzy
a nakrmit strach.

Můj anděli strážný
už bude jenom já a já
Autor Bušík, 15.05.2008
Přečteno 384x
Tipy 5
Poslední tipující: Agniezka, pejrak, Jiřina, Kaaťa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná

23.12.2008 09:25:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí