věčná láska

věčná láska

Anotace: někdy nejde život ovlivnit i když se moc snažíme

My spolu sťastni moc byli
a do budoucnosti si mnoho slíbili,
vše kolem nám dobré věci přálo
a u srdce nás z toho hřálo.
Navzájem jsme se milovali
a věčnou lásku si slibovali.
Potom přišel ten černý den,
doufali jsme, že to byl jen sen,
jenom snad pouhé snění,
co by upadlo v zapomnění.
Tohle však krutá realita byla
a mě od tebe oddělila,
teď čekám na tebe
uprostřed nebe!
Autor zyni, 15.05.2008
Přečteno 376x
Tipy 1
Poslední tipující: Cleris
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

úplně ti rozumím... život je někdy krutej

15.05.2008 21:54:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí