Jizva těžce zhojená mi znovu krvácí

Jizva těžce zhojená mi znovu krvácí

Anotace: ... jaro 1991 ...

Půlnoc se už blíží
mě stále ještě tíží
myšlenek mých toky

Půlnoc se už blíží
i pocity mě tíží
skoro už dva roky

Jizva těžce zhojená
mi znovu krvácí
Proč nepřichází proměna
která vše v dobré navrací?

Mám vůbec ještě naději
že ta již budu milovat
nebude vskutku snad
líbezný štknoucí had?

Půlnoc se už blíží
víčka se již klíží
je na čase jít spát
Jak zle se bude usínat!
Autor Juan Francesco de Faro, 15.05.2008
Přečteno 362x
Tipy 19
Poslední tipující: KockaEvropska, Holis, Alan Black, Janetee, Čarokrásná dívka od vedle, Dota Slunská, drsnosrstej kokršpaněl, Myrja, Bíša, igniss, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí