Hvězdičky na nebi

Hvězdičky na nebi

Anotace: romantiku a něžné pohlazení nečekejte!

Hvězdičky na nebi,
vy na mě vidíte.
Po mukách, bolestech,
po těch se pídíte.
Nademnou chudákem,
to vy zas bdíte.
To co mne užírá,
o tom vy víte.
Pohladit po vlasech,
to jen vy smíte.
Sedíte koukáte,
hlavou kroutíte.
Nad mojím osudem, láskou,
.....vždyť víte!!!
Autor Asepdah, 15.05.2008
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí