NÁHODNÝ SETKÁNÍ

NÁHODNÝ SETKÁNÍ

Anotace: Nejhůř je na tom ten kdo má rád víc

Potkala dívka,potkala chlapce,
Myslela,že vše půjde hladce.
Vše o čem snila dopadlo špatně,
ve sklence vína zbylo jen na dně.
V šedivé místnosti plápolá svíce,
Ti dva se nesejdou už nikdy více.
Ve velké posteli dívka se choulí,
po hezké tváři slzy se koulí.
On sedí na zemi,tváře má v dlani.
O čem teď přemýšlí?Vzpomíná na ni.

Bylo to poprvé,bylo to bez lásky,
Byl to jen sex,ne žádné závazky.
Jemu to stačilo,obléká košili,
Jí v břiše šimrají maličcí motýli.
Odchází beze slov neřekne:“Mám tě rád.“
Když už je za dveřmi musí se pousmát.
Poznala konečně co je to láska…..
Pro něj to byla jen s kámošem sázka!
Autor Radushka, 30.07.2005
Přečteno 353x
Tipy 2
Poslední tipující: Sigurd II.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Chybama se člověk učí...

24.01.2007 17:51:00 | Sigurd II.

Bohužel realita života, on si zas k jiný třepotá a znovu hraje na lásky hry a pošlapává další sny, je to moc těžký a srdce zamilovaný jen stěží nachází klid a marně plaší v sobě cit.

12.10.2005 16:58:00 | grázlík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí