Pro Tebe

Pro Tebe

Anotace: Jestli si to dotyčný přečte, tak ať mi, prosím, odpoví...:)

Miluju Tě z celého srdce,
miluji Tě, jak jen lze milovat,
s Tebou necítím se jak vězeň zlaté klece,
pro Tebe smysl života chtěla bych znamenat.

Snad přečteš si tuto báseň
a pochopíš mou lásku,
já slibuji Ti vášeň.
vždyť city dávám v sázku...
Autor Deyzi, 16.05.2008
Přečteno 833x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí