Kamarád

Kamarád

Anotace: Zklamání

Do očí slzy mi tečou,
já prosím, ať už nejsou.
Nechci být ta zlá,
co ti do cesty přišla.
Chci láskou tvou být,
ale ty to nechceš pochopit.
Musím se trápit stůj co stůj,
kdybys ty o mě tak projevil zájem svůj.
Nikdy se nedočkám,
a já to vím,
ale přesto chci ti říct,
že černě to nevidím.
Šancí si měl víc než dost,
avšak pro tebe neznamenali moc.
Nevadí, život jde dál,
nic se nestalo,
přemůžu ten žal.
Kamarád zůstaneš dál,
jen chci aby si věděl,
kdo o tebe stál...
Autor jaja017, 16.05.2008
Přečteno 329x
Tipy 1
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí