Láska bez duše

Láska bez duše

Anotace: Milování musí byt oboustranné pokud není, je jen bolest (básen upravena nektere verse a pravopis)

Je to dar či trest trápit srdce mé.
Vím, že ona má vše o čem v tmavých nocích snila.
Nejsem to však já, nejsem jejím snem.
Nejsem její milovaný, bytost co o něm sní.
Nejsem hoden být milován,
nemůžu už žít aniž bych byl láskou obdarován.

Život bez lásky,životem není.
Nemám z tebe nic jen to noční snění.
Lásko nebeská, proč jen můžu o tobě pouze snít?
Nemůžu za tebou, nohy z kamene, srdce v plamenech,
nevím co dál, jsem opuštěn, musím bez tebe žít.

Jsem tělo bez duše, tělo na drátkách,
už nežiji, jsem jen loutka.
Nejsem to už já, mysl má je tak nahá.
Život není životem,už není ani snaha

Nemůžu vidět v životě jen to dobré,
vídím jen černo, jen mračna černá na mě se valící.
Je to bolest co mě sžírá, je čím dál víc sílící.
Jen láska od anděla čistého,
zachránit může žívot můj plný bolestí.
Autor Carlos, 30.07.2005
Přečteno 397x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí