Pocit

Pocit

Anotace: ....

Sedím v koutě zavřená,
myšlenka se vytrácí.
Naše cesta zmařená,
láska se nevyplácí.

Láhev v ruce držím,
sklenku si dolejvám.
Časem zase běžím,
a hudbu poslouchám.

Je to pocit bezmoci,
kdy růže mi uvadá,
nemůže nikdo pomoci,
trn na mě dopadá.

Svírá mě v srdci,
šílená bolest.
Stává se to v noci,
nemohu z postele vylézt.

Je to strašná nemoc,
diagnóza zní rozchod.
Copak chci tak moc,
jen ne tvůj odchod.

A tak dál tu sedím,
čas to vše srovná.
Do prázdna hledím,
sama,tak nemluvná.
Autor Izzik, 16.05.2008
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí