Naděje

Naděje

Anotace: Věřím v lásku na druhý pohled...

Mám v rukou stejnou růži
Tak jako před lety
Nalezenou v jámě tiché
V jámě pro květy

Obrovský kopec se zelenal
V zapomenutém kraji stínů
Slunce svítilo opět jako nikdy
A já držela tu růži ve svém klínu

V noci jsem utíkala nahoru
K obloze plné třpytek
Každé ráno na polštáři
Ležel od tebe kvítek

Postrádám ta rána
Kdy probouzelo mě tvé objetí
A stále doufám a věřím
Že nejsme přece prokletí

Byť zdá se to někdy tak
Na křidýlkách ten prášek
Je neustále stírán
Tebou, tyranem lásek

Podívej se, podívej,
Stojíme znovu na kopečku
Tvá růže klesá do jámy
Tak zavři oči na chvilečku…
Autor Ariella13, 17.05.2008
Přečteno 362x
Tipy 14
Poslední tipující: pejrak, Akrij8, Janetee, Caracol, WhiteSkull, Vlk v rouše, obyčejná, Hesiona-Essylt, Simísek
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

zavří oči a věř...

08.06.2008 14:11:00 | Caracol

Ty si to zasloužíš...

19.05.2008 19:11:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí