Loučím se

Loučím se

Anotace: Je dána v názvu.

Loučím se

Loučím se lásko má
jak s loukou fialky
když kvítky odkvetly
a vůně pominula
tys moji loukou byla

Loučím se lásko má
jak s loukou kopretiny
lístečky odpadly
z kvítku stal se jiný

Loučím se lásko má
jak s létem travička
co seschne,zežloutne
tenounká,maličká

Loučím se lásko má
jak s teplem krajina
tvář její změní se
nastoupí zas jiná.
Autor Rebelek, 17.05.2008
Přečteno 465x
Tipy 4
Poslední tipující: jesterka, Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten konec to vystihl, nastoupí jiná láska.

17.05.2008 12:15:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí