Bolest v srdci

Bolest v srdci

Anotace: Nemá cenu k tomu něco psát, myslím, že každému je jasné o co jde...

Pouhá myšlenka na tebe mne bolí,
na všechny tvé sliby,
pocity, když člověka nemoc skolí,
proměnily se na chyby.

Mnoho slz již teklo proudem kvůli tvým očím,
mnoho bolesti a hlavně v srdci žal,
v myšlenkách už se pomalu loučím,
nechápu, že dřív neprokoukla jsem,
že ve všem jsi mi lhal.

Těžko, přetěžko nabírá se důvěra ztracená,
z tebe a z celého světa jsem zmatená.
Nemohu věřit ti ani slovo, prostě to nejde,
co z očí sejde, sejde snad i z mysli,
poblouznil si mne celou,
selhaly varovné smysly.

Jako každnou noc, tak i tu dnešní,
usínám sama v posteli bez sladkých třešní.
Stejně bolavé bude i zítřejší ráno,
nezbyde nic jiného než se s tím smířit,
hold nebylo nám přáno,
už nebudeš lži své dál šířit.

Každá zkušenost, byť i ta špatná
člověka posílí na duši,
tak nasaď svůj úsměv, který ti tak sluší
a nenech na sobě nic znát,
ten kdo ti lhal a neměl tě rád,
nestojí za slzy, to každý měl by vědět a na to dbát!
Autor efie, 17.05.2008
Přečteno 326x
Tipy 1
Poslední tipující: EvaJ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

dobře ho znám:
ten pocit beznaděje
když někdo, komu jsi tak věřil,
do tváře se ti nelítostně směje -
to zraňuje a pravdě nedá šanci

můžeš mi ale věřit:
lháři jsou jen psanci
a dřív či později
ve vlastní lži se utopí -
tak nech je plavat k jejich svědomí…

17.05.2008 12:28:00 | Early Riser

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí