A zase o tom samém...

A zase o tom samém...

Anotace: A že prý naděje umírá poslední...

Jak věřit co hvězdy říkají
když ona smýšlí jinak
má slova lásky sil nemají
když je tu onen přízrak.

Jak přesvědčit jí o lásce
když k němu lásku cítí
jak ubránit se otázce
proč nechce jen mne míti.

Jí miloval bych bez nohou
na kolečkovém křesle
rád nosil bych jí na rukou
a přesto mně nechce.

Tak řekni co mám udělat
abys věřila mé lásce
tak řekni co mám Ti dát
jen řekni mi to krátce.

Už nikdy nebudu mít rád
jak miluji teď Tebe
když bez Tebe měl žít bych snad
chci raději vše sledovati z nebe.
Autor vladyka, 17.05.2008
Přečteno 390x
Tipy 6
Poslední tipující: Caracol, jesterka, takova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to přesně vystihuje moje pocity

29.05.2008 18:19:00 | Caracol

Je hloupá,když nestojí o takovou lásku,ale láska se prostě nedá vynutit,buď je,nebo není.
Naděje podle mne neumírá,umíráme jen my a naděje tu zůstává pro další bláhovce.

17.05.2008 12:55:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí