Tekutý chléb

Tekutý chléb

Anotace: Jen pro ostraváky

Jsem ten po kom ti naroste pupek.
Jsem ten kdo mění touhu ve skutek.
Každému chlapovi chutnám snad.
Říká se o mě, že nemám mnoho vad.

Lidi mě pijí v sedě, v leže, ve stoje.
Patřím mezi kvalitní alkoholické nápoje.
Krásná barva, teplota i pěna,
říkám, že jsem lepší než okouzlující žena.

Ječmen, slad, voda
to je to co vás denně v hrdle bodá.
Někdy mizím pomalu někdy na ex,
chlapi pijte je to jako krásný sex.

Vejdu se i do půllitru
a nepříliš prospívám v ranním jitru.
Ale vím, že jsem pro lidi velký dar.
Právem mi říkají Ostravar...
Autor Kartusshh, 31.07.2005
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí