Je tu se mnou...

Je tu se mnou...

Anotace: Psáno na přání kámošce... snad se bude líbit i vám. :))) A prosím o komentáře, chci vědět jak to se mnou básnicky je :D

Nosím ho v hlavě
V srdci
V duši
V těle…
Provází mě po dny celé
Ptáte se, kdo?
Ten, který zažehl lásky plameny
On, jež na pohled není kamenný
Ten, co mám mě z hloubi srdce rád…
Vyvedl mě ze lži, omylu a zrad
A já šla s ním…
Za mořem dalekým
Však tam Bůh rozdělil naše cesty
Jak velké nebe mezi městy…
Já chci ho znovu vidět!
Dám za to všechno!
Třeba i život svůj!
Hlavně chci být s ním, stůj co stůj!
V nejhorším je tu vždy útěcha –
V myšlenkách nakonec přispěchá
Provází mě mou cestou temnou
A já to vím, je tu se mnou…
Autor puostě Uadek, 17.05.2008
Přečteno 358x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chápu. Já tuhle taky nemám moc rád.

17.05.2008 19:02:00 | puostě Uadek

opět musím bohužel hájit svůj negativní postoj, rýmy jsou fádní, všední, nepromyšlené..ne nelíbí se mi..

17.05.2008 17:14:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí