Ano . . .

Ano . . .

Anotace: - Intimní sdělení -

Sbírka: Intimní sdělení

°

Ano......všechno je v básni
...dívám se do slunce
Dlaně Tvé
jeho jsou hřejivé vlídno
a světlo jsou Tvé oči
Napomeň bláhového
všude Tě vidí
stále jsi někde poblíž . . .

A on jako slepec
tápe tmoucí tmou
bez hole, bez pomoci
pro Tvých pár slov vyzvání

Tichého zvolání uslyším ozvěnu
Proběhla ulicí až někam nad řeku . . .

Něžně prosebná slova
zanikla v dálce
však já stále slyším Tvé
. . . ještě . . . ještě . . .
ještě . . . prosím
. . . ještě . . .
Bláhově snivý je májový den
. . . jako nevinná dětská hra . . .

°
Autor rolon, 17.05.2008
Přečteno 420x
Tipy 13
Poslední tipující: Myrja, Levandule, igniss, Lota, Psavec, Noc17
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Snivost... je člověčí součástí :-)

20.05.2008 11:28:00 | Levandule

Ano...všechno je v básni

Nevěřte básníkovi
Věřte básním

19.05.2008 00:11:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí