Ten nejkrásnější objev

Ten nejkrásnější objev

Anotace: Mé nitro umírá,abys mohla žít

Ten nejkrásnější objev

Mé nitro umírá,abys mohla žít,
jen po vlastní cestě za šera si jít.
Až staneš se něčí nevěstou,
budu bdít tam, kde květy lásky nerostou.

Proč řežeme si větev, kde sedíme oba dva?
Zahoďme raději ostří skutků,
darujme si prosím množství odpustků,
hlavně ať nenastane černá tma.

Našel jsem tě na tomto světě,
vyšel jsem vstříc smutku k další odvetě
pouze s mladým srdcem malíře,
i když se ti toto vše může zdát k nevíře.
Autor Dreamer, 17.05.2008
Přečteno 317x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí