Můj Armageddon

Můj Armageddon

Anotace: Hvězdy,čekaj na nás,už je tu čas na loučení...

Z radosti plachet smutek vítr ti vzal,
už zase přemýšlíš,jak máš žít dál.
Rozkvetlé růže někdo zlostí otrhal,
do cesty klestí ti naházel žal.
Z vodopádu nadějí voda přestalá téci,
co zmohl bych v tuto chvíli jen říci?
Láska tak proklatě trápí a bolí,
život ti pěstmi ránu za ránou solí!
Slunce se za mraky naděje ukrývá,
do těla bolest se ti rozlívá.
Jak jehla bodá ta hrozivá nálada,
srdce se na kousky v tvé hrudi rozpadá!
Zavíráš oči, před tebou propast temná,
poznáváš zase jak bolest ti chutná!
Kalíšek hořkosti do dna si pij,
potichu v koutě radši svůj život žij.
Slzami kalíš teď pohár prázdný,
proč nejdou vrátit ty krásné dny?
Už v prach se vzpomínky pomalu obrací,
ztratils vše, co člověk za život poztrácí...
Autor Dani13, 17.05.2008
Přečteno 597x
Tipy 1
Poslední tipující: Seatka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí