This Love

This Love

Anotace: Jednou jsi nahoře a jednou dole...stačí vteřina pouhá a ze snu sttane se prach:-(

Až k spánku se ti očka sklíži,
nech si o nás své sny zdát,
naše chvíle už se blíží,
ty ani nevíš jak tě mám rád.
Až pod peřinku se zachumláš,
snad vzpomeneš si, kdo srdce ti dal,
už možná pomalu usínáš,
snad nenajde se nikdo, kdo by ve štěstí stál.
Lásku napořád já chci ti dát,
být pro tebe na světě vším,
tu milostnou hru chci s tebou hrát,
ty jsi můj anděl o němž sním.
Zlatavá hvězdička na nebi tě zdraví,
polibek z dálky ti na rty posílá,
ty jsi ta se kterou i nuda baví,
srdce mé s tebou teď něžně usíná.
Srdce mé hoří po tobě silnou touhou,
tvou dlaň bych chtěl zas ve své mít,
život bych dal i za vteřinu s tebou pouhou,
s tebou navěky chci šťastný být!
Autor Dani13, 17.05.2008
Přečteno 520x
Tipy 1
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí